Inred med växter

Ett perfekt sätt att inreda ditt hem på är med växter av olika slag. De ger ett fräscht intryck samtidigt som de hjälper till att rena luften i ditt hem.

Du kan enkelt förvandla ditt hem med växter, bland annat genom att hänga upp dem eller sätta dem på en fin piedestal. Det är också väldigt snyggt att torka en blombukett och ha som inredningsdetalj.

Sätt växterna i vackra krukor

Det finns en del växter som passar bättre i vissa rum och därför är det klokt att gå från rum till rum. Välj krukor i snygga designer som passar in med övrig inredning i rummet i fråga. I sovrummet är det perfekt med lummiga växter som till exempel en ampellilja. Det är dessutom en bra luftrenare som är mycket lätt att sköta och som även trivs i mörker.

Glöm inte att vattna

När du har växter som en del av din inredning är det förstås viktigt att du vattnar dem när det behövs, annars bör du satsa på växter i plast. Dock är levande växter både finare och bättre för omgivningen. Om du vet med dig att du inte är så bra på att sköta växter är kaktusar och andra lättskötta växter bra alternativ. Sätt dem i vackra krukor som förskönar ditt hem ytterligare.