Så fixar du en personlig vägginredning

Intresset för inredning har fullkomligt exploderat de senaste åren. Vi får många intryck från massor med håll, både på TV och även nätet ger oss intryck och får oss att börja med inredning hemmavid.

Det märks inte minst bland antalet följare hos influensers som specialiserar sig på just inredning. Tack vare sociala medier har det blivit lättare att snabbt hitta inspiration för att inreda hemmet. De allra flesta vill dock skapa en personlig touch i sitt hem. Detta kan du bland annat göra med en snygg vägginredning med unika tavlor och posters.

Konst på väggarna gör stor skillnad

För att snabbt skapa en stor förändring i rummet bör du inreda på väggarna. Väggarna tar upp en stor del av rummets yta och därför kan konst på väggarna göra stor skillnad. Posters, tavlor, speglar, växter, tapeter och färg är några av många sätt att inreda väggarna. Kombinera gärna flera av dessa metoder för en personlig vägginredning. En trendig tavelvägg är alltid en bra idé för att förändra ett rum.

Unika tavlor på väggarna

A och O för att få en personlig och hemtrevlig stämning är att inreda med unika föremål som just du tycker om. Ibland kan det vara svårt att veta var dessa unika föremål finns. Det finns en hel del att välja på hos olika butiker online, bland annat Artyswede.se. Där kan du välja mellan massor av unika posters som passar till alla rum i hemmet. De kommer garanterat ge en personlig touch till väggen!