Att tänka på när du inreder

Visst kan du välja vad du helst vill ha i ditt hem. Det är ju du och kanske din familj som bor där och kan ha åsikter på hur det inreds. Det finns en del att tänka på när du inreder. Vilken belysning som passar bäst ihop med dina möbler kan vara en sak.

Det kan vara bra att man tänker igenom hur man vill ha det mer än en gång innan man sätter igång och köper in lampor och annat som ska vara i rummen. Försök att vara kreativ och få på pränt hur du vill att det ska vara.

Speciellt om du väljer någon speciell stil så gäller det att du följer det som är tänkt för den inredningsstilen. Belysning är viktigt att ha i åtanke i ett tidigt stadie när du inreder ditt hem. Det kan finnas detaljer i din inredning som du ska belysa och då gäller det att du hittar den belysning som passar bäst för detta. Tänk på att varken ha för lite belysning men inte för mycket belysning heller.

Det kan vara bra att du skapar en plan på hur du vill ha det och detta gör du bäst genom att göra ett så kalla mood board. Där beskriver du med både text och bild hur ett rum ska se ut. Du kan hämta bilder på din belysning och de möbler som ska vara i rummet. Då ser du på ett ungefär hur det kommer att se ut och om den belysning du valt passar med den soffa som du tänkt i rummet.