Bygg egen bastu på gården

Har du någon gång funderat på en egen bastu på din gård? Kanske du valt att avstå, för att du befarar det kan bli för dyrt och för krångligt att få till det. Då kan du börja tänka om. För idag är det enklare än någonsin tidigare att bygga en egen bastu. Dessutom förmånligare än du kan tro.

Den drömmen kan bli sann och är enklare än du kan tro. Det beror bland annat på att det idag finns ett större utbud att välja mellan och även passande bastu för en liten trädgård. I leveransen av en bastustuga ingår en byggsats innehållande det mesta du behöver från golv till tak. Övriga tillbehör från yttre takbeklädnad till kaminpaket beställer du enkelt på samma gång. Du kan få en skön värme med vedeldade aggregat, som passar just din bastu.

Få saker går upp emot ett skönt bastubad med maximal njutning och vardagslyx. Om du vill lyxa till det lite extra, så kan du dessutom välja mellan ett stort utbud av bastutillbehör. Genom att piffa till det med passande bastuprodukter, skapar du en skön spa känsla. Dessutom kan du höja mysfaktorn med ljuvliga doftljus och en stämningsfull belysning.