Dekorera hemmet inför en möhippa

Om du ska planera en möhippa är det dags för dig att börja fundera på hur du ska dekorera hemmet. När du planerar en möhippa är det viktigt att du är ute i god tid och att du har huvudpersonens preferenser i åtanke. Oavsett om det är din egen möhippa eller din bästa väns möhippa kan du följa några grundläggande riktlinjer. Klicka här för att hitta inspiration.

Tema

Vet du redan med dig om vad för typ av tema som passar den här möhippan? När du ska köpa de olika dekorationerna och även beställa maten är det viktigt att det finns ett genomgående tema. Du ska inte vara rädd för att ta hjälp av dina vänner i det här fallet. När du och dina vänner slår ihop era huvuden kan det inte bli mer än rätt. Ett alltmer populärt tema på senare dar är att ha delar av möhippan utanför hemmet. Det kanske börjar i hemmet för att sedan avslutas med lekar på stan.

Ballonger ett säkert kort

Sist men inte minst är ballonger alltid en bra väg att gå. Beställ ballonger i både olika storlekar och motiv. Det är idag populärt med stora bokstäver i form av ballonger.